Flirt - Zoekertjes Lezen

Online Zoekertjes

Zoekertjes van Koppels en Vrouwen

<<<1 / 1>>>

Click to enlarge
Reg. 013. Caro, zo zoet als suiker, zo warm als de zon, zo streng als een meesteres. Bel vlug, mijn zweepje staat klaar! Hmm. Kusjes.
Foto's : Click to enlarge
ref: 2316-004
Private-Girls is al langer dan vandaag een uitzonderlijk adres, waar heren graag in vertrouwen komen. Met tal van nieuwe, jonge grieten proberen wij u ten beste te laten genieten. In een sfeervol en luxe kader vindt u een kwalitatief aanbod van verschillende type dames. Elke dame heeft haar eigen specialiteit en uitstraling. Private-Girls houdt hygiëne en discretie hoog in het vaandel en garandeert een uitstekende service. Uw wensen, verlangens en eventueel fantasieën staan bij ons centraal. Onze dames verstaan elk de kunst om u mee te nemen op een heerlijk avontuur. Wees welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen en laat u overtuigen. Airco in de kamers. Steeds meerdere meisjes aanwezig. Mindervaliden en 65-plussers zijn bij ons meer dan welkom.
Click to enlarge
Foto's : Click to enlargeClick to enlargeClick to enlarge
ref: 2315-002
Click to enlarge
Meesteres Zina ontvangt slaven op 3 minuten van E314 in Rotselaar, voor BDSM, kinky, champagne & kaviaar. Bij mij thuis of bij jou thuis.
Foto's : Click to enlargeClick to enlargeClick to enlarge
ref: 2313-001
Hallo, wij zijn een koppel uit het Waasland, intiem geschoren en verzorgd, normaal gebouwd. Wij zoeken een man die kan ontvangen rond onze regio, voor veel in, niet-roker, intiem geschoren. Voorkeur weekends, eerst trio’s en later, als het klikt, met vrouw alleen. Overnachten is een pluspunt. Om later de vrouw op seksgebied volledig over te nemen. Kan dan eventueel blijven overnachten. Ook blacks welkom.
ref: 2320-007
Reg. 014 (Mol). Alleenwonende man (63 jaar) zoekt vaste intieme vriendin (tot 75 jaar), iemand die graag naakt loopt binnen en graag pornofilms kijkt. Ik woon op een appartement. Alleen serieuze reacties. Bel of SMS. Tot zo!
ref: 2320-005
Click to enlarge
Knappe brunette komt naar jou toe... Veel liefs.
Foto's : Click to enlarge
ref: 2319-007
Hallo, wij zijn een koppel uit het Waasland (60 jaar), beiden intiem geschoren, slank tot normaal gebouwd, voor veel in. Wij zoeken een man uit de ruime omgeving die vrij kan ontvangen, meestal weekends, niet-roker en verzorgd. Wij beginnen eerst als trio en later, als het klikt, met de vrouw alleen. Veel kan, ook overnachten is een pluspunt. De bedoeling is om later de vrouw op gebied van seks over te nemen en mogelijks meer.
ref: 2320-001

<<<1 / 1>>>